28 Sunday
09:00 AM
Hot Yoga 60
with Megan Xiao Ping Zhang
1 hour
10:30 AM
HIIT Hot Pilates
with Jessie Bojanavich
1 hour
12:00 PM
Hot Yoga 90
with Maria Canela
1 hour and 30 minutes
Original Hot Yoga - 26 postures and 2 breathing exercises.
4:00 PM
Hot Yoga 90
with Lynne M Lombardo
1 hour and 30 minutes
29 Monday
6:00 AM
Hot Yoga 60
with Chris Monetti
1 hour
9:00 AM
Hot Yoga 90
1 hour and 30 minutes
4:30 PM
HIIT Hot Pilates
1 hour
6:15 PM
Hot Yoga 90
with Lynne M Lombardo
1 hour and 30 minutes
30 Tuesday
6:00 AM
Hot Yoga 60
with Maria Canela
1 hour
4:30 PM
Hot Yoga 60
1 hour
6:00 PM
Yin Yoga
with Annette OConnell
1 hour
Gentle slow paced, meditative postures dedicated to deep stretch and release layers of tension held within your fascia. Slow-paced, only 7-8 postures per class, NO HEAT, beautiful relaxing music, dimmed lights.
7:30 PM
Hot Yoga 90
with Brad "Tootz" Beard
1 hour and 30 minutes
Original Hot Yoga - 26 postures and 2 breathing exercises.
1 Wednesday
6:00 AM
Hot Yoga 60
with Maria Canela
1 hour
9:00 AM
Hot Yoga 90
1 hour and 30 minutes
4:30 PM
HIIT Hot Pilates
1 hour
6:15 PM
Hot Yoga 90
with Catalina Aleman
1 hour and 30 minutes
2 Thursday
6:00 AM
Hot Yoga 60
with Carole Beard
1 hour
4:30 PM
Hot Yoga 90
1 hour and 30 minutes
7:30 PM
Hot Yoga 90
with Ann Zuehlke
1 hour and 30 minutes
Original Hot Yoga - 26 postures and 2 breathing exercises.
3 Friday
6:00 AM
Hot Yoga 60
with Chris Monetti
1 hour
9:00 AM
Hot Yoga 90
1 hour and 30 minutes
4:30 PM
Hot Yoga 90
with Megan Xiao Ping Zhang
1 hour and 30 minutes
4 Saturday
09:00 AM
Hot Yoga 60
with Lynne M Lombardo
1 hour
10:30 AM
HIIT Hot Pilates
with Carole Beard
1 hour
4:00 PM
Hot Yoga 90
1 hour and 30 minutes